De BloemStylist
NieuwsOver onsBloemstuk verhuurBruidswerkRouwwerkWorkshops en cursussenBedrijfsabonnementFoto'sContactBedrijfsabonnement

Elke week een andere uitstraling van uw kantoor of balie? Mist u net dat stukje extra gezelligheid wat de werkplek zo aangenaam mogelijk maakt?

De BloemStylist regelt het graag voor u! Of u nou wekelijks een vers boeket wilt, of maandelijks een houdbaar stuk. Wij kunnen u het juiste advies geven op het gebied van bloem en groen decoraties passend binnen uw bedrijf of organisatie.

Balie bloemwerk

Bedrijven, instellingen, organisaties en winkels kunnen een abonneent nemen op de verzorging van bloemen binnen hun werkruimten. De BloemStylist brengt dan bijvoorbeeld één keer per week (of per twee weken) een vers boeket voor op de balie of een fraai decoratief bloemstuk op de bespreektafel.

Boeketten en bloemstukken worden geleverd met een leen-vaas of een leen-schaal, vazen en schalen die passend zijn bij het boeket of bloemstuk.
Abonnementen zijn in verschillende periodes, prijsklassen en stijlen mogelijk.

Florale Objecten

In ontvangstruimten, in wachtkamers, bij receptiebalies en in de directiekamers is het de kunst om de juiste sfeer te scheppen die weliswaar zakelijk mag zijn maar ook vriendelijk en warm. Niet alleen bloemen en bloemstukken maken de sfeer, ook goed geplaatste decoratiestukken, zoals grote vloervazen of vloerpotten al dan niet in combinatie met bloemen of platen kunnen voor de juiste sfeer zorgen.

Relatiegeschenken


Nooit meer de verjaardag van uw werknemers vergeten, geef alvast de datums door en De BloemStylist zorgt voor een gepast cadeau,Natuurlijk ook voor andere speciale gelegenheden mogelijk.De boeketten of bloemstukken zijn in verschillende stijlen en prijsklassen mogelijk.

Ook voor speciale projecten zoals feesten, openingen, shows of presentaties kunnen wij voor u de aankleding en bloemdecoraties verzorgen. Om de uitstraling van uw bedrijf op deze bijzondere moementen compleet te maken.

Andere gelegenheden voor een bloemetje kunnen zijn:
- Een verjaardag, jubileum of afscheid van een medewerker
- Het verwelkomen van een nieuwe collega
- Of bij ziekte, geboorte, promotie enz.

Wilt u meer informatie, mail dan naar: info@bloemstylist.com
Of u kunt bellen naar: 0487-508903


NieuwsOver onsBloemstuk verhuurBruidswerkRouwwerkWorkshops en cursussenBedrijfsabonnementFoto'sContact