Home
Over ons
Bloemstuk verhuur
Bruidswerk
Rouwwerk
Workshops
Bedrijfsabonnement
Contact
De BloemStylist
2.0
Bedrijfsabonnement

Elke week een andere uitstraling van uw kantoor of balie? Mist u net dat stukje extra gezelligheid wat de werkplek zo aangenaam mogelijk maakt?

De BloemStylist 2.0 regelt het graag voor u! Of u nou wekelijks een vers boeket wilt, of maandelijks een houdbaar stuk. Wij kunnen u het juiste advies geven op het gebied van bloem en groen decoraties passend binnen uw bedrijf of organisatie.

Balie bloemwerk

Bedrijven, instellingen, organisaties en winkels kunnen een abonneent nemen op de verzorging van bloemen binnen hun werkruimte. De BloemStylist 2.0 brengt dan bijvoorbeeld één keer per week (of per twee weken) een vers boeket voor op de balie of een fraai decoratief bloemstuk op de bespreektafel.

Boeketten en bloemstukken worden geleverd met een leen-vaas of een leen-schaal, vazen en schalen die passend zijn bij het boeket of bloemstuk.
Abonnementen zijn in verschillende periodes, prijsklassen en stijlen mogelijk.

 

Relatiegeschenken


Nooit meer de verjaardag van uw werknemers vergeten, geef alvast de datums door en De BloemStylist 2.0 zorgt voor een gepast cadeau,natuurlijk ook voor andere speciale gelegenheden mogelijk. De boeketten of bloemstukken zijn in verschillende stijlen en prijsklasses mogelijk.

Ook voor speciale projecten zoals feesten, openingen, shows of presentaties kunnen wij voor u de aankleding en bloemdecoraties verzorgen. Om de uitstraling van uw bedrijf op deze bijzondere momenten compleet te maken.

Andere gelegenheden voor een bloemetje kunnen zijn:
- Een verjaardag, jubileum of afscheid van een medewerker
- Het verwelkomen van een nieuwe collega
- Of bij ziekte, geboorte, promotie enz.

Wilt u meer informatie, mail dan naar: info@bloemstylist.com
Of u kunt bellen naar: 024-3883501

HomeOver onsBloemstuk verhuurBruidswerkRouwwerkWorkshopsBedrijfsabonnementContact