De BloemStylist
NieuwsOver onsBloemstuk verhuurBruidswerkRouwwerkWorkshops en cursussenBedrijfsabonnementFoto'sContact

Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden
Algemene voorwaarden

Aanmelden:
Aanmelden voor de workshops en cursussen kan via e-mail: info@bloemstylist.com
of telefonisch voor ewijk: 0487-508903
en Oosterhout: 024-3883501

Afmelden
Voor de workshops en de dagworkshops kunt u zich 5 dagen voor aanvang gratis schriftelijk afmelden per e-mail. Als de afmelding valt binnen 5 dagen voor aanvang dan zijn wij genoodzaakt om de helft van het bedrag in rekening te brengen.
voor de cursussen kunt u zich gratis schriftelijk afmelden tot 2 weken voor aanvang van de lessen. Als de afmelding valt binnen 2 weken voor aanvang dan zijn wij genoodzaakt om 30% van het cursusbedrag in rekening te brengen.

Annuleringstermijnen
*tot 5 dagen voor de workshop: gratis afmelden
*<dan 5 dagen voor aanvang van de geplande datum: 50% van het boekingsbedrag
* binnen 24 uur afmelden? dan zijn wij genoodzaakt om 100% van het boekingsbedrag in rekening te brengen.

Betaling
Workshop van 2 uur: contante betaling op de dag zelf. Bij groepen (>8 personen) van bedrijven, verenigingen of clubs kan er een factuur worden gestuurd na de workshop. De factuur dient te worden betaald binnen 8 dagen op bankrekeing nummer: NL83RABO013.40.51.688 op naam van De BloemStylist
Cursussen: betaling van de lessen contant, zie hier voor meer informatie onder 'Cursussen'

Extra kosten
het gaat hier om bijvoorbeeld extra materiaalkosten voor ondergrond, gereedschap enz. Deze kosten dienen ter plaatse contant te worden voldaan.

Reiskosten
Voor workshops op locatie worden reiskosten in rekening gebracht. Deze zijn € 0,45 per km incl BTW. Ook de kosten voor parkeren en overvaren met de veerdienst worden in rekening gebracht.

Aantal deelnemers
Bij minder dan 4 aanmeldingen kan een workshop of cursus worden afgelast. er wordt dan een nieuwe datum gezocht en een mogelijkheid geboden om je opnieuw aan te melden. Je kan je dan natuurlijk ook (gratis) afmelden. Bij workshop op locaties wordt uitgegaan van een minimum van 10 deelnemers.

Eigen risico
Deelname aan de workshops en de cursussen is geheel voor eigen risico. De Bloemstylist is niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Arnhem/Nijmegen onder nummer: 09171997

NieuwsOver onsBloemstuk verhuurBruidswerkRouwwerkWorkshops en cursussenBedrijfsabonnementFoto'sContact